Προσαρμοστικότητα στην σύγχρονη αρχιτεκτονική

arxitektonikiΤα συστήματα υδρορροής ΥΔΡΟΜΕΤ προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών, μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με την απαίτηση κάθε κτιριακής υποδομής.

Στην ΥΔΡΟΜΕΤ, παράγουμε συστήματα υδρορροής που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση…

 

Ευκολία τοποθέτησης

eukoliaΤα σύγχρονα συστήματα υδρορροής ΥΔΡΟΜΕΤ, συνοδεύονται από μία πλήρη γκάμα εξαρτημάτων.

Έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μία πλήρη γκάμα εξαρτημάτων, που συνοδεύει κάθε σύστημα υδρορροής με σκοπό να  διευκολύνουμε την τοποθέτηση.

Αυτό σας εξασφαλίζει ποιότητα, αντοχή και διάρκεια στην εγκατάσταση. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της εργασίας και την λειτουργία του συστήματος, ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ποιότητα κατασκευής

poiotitaΣτην ΥΔΡΟΜΕΤ διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένα τμήματα κατασκευής, που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα υδρορροών, αξεπέραστης ποιότητας.

Εργαζόμαστε πάντα με κριτήριο την αντοχή και την διάρκεια σε όλα μας τα προϊόντα.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, πιστοποιημένων ευρωπαϊκών εταιρειών.

Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι και να νιώθετε ασφαλείς επιλέγοντας τις υδρορροές ΥΔΡΟΜΕΤ.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

Η ΥΔΡΟΜΕΤ είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου. Η πολυετής εμπειρία μας, η αγάπη για την δουλειά που κάνουμε, η σταθερή ανάπτυξη και η ευελιξία μας, μας μετατρέπουν σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Στην ΥΔΡΟΜΕΤ είναι εύκολο να δεσμευτούμε.

Για την ποιότητα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Κατασκευάζουμε υδρορροές με τα καλύτερα υλικά, γνωστών ευρωπαϊκών πιστοποιημένων εταιρειών. Αυτό προσφέρει στις κατασκευές μας αντοχή και διάρκεια και φυσικά την απαραίτητη ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε.

Για την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων μας

 Το νέο εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Σήμερα η εταιρεία μας διαθέτει μία ολοκληρωμένη κάθετη γραμμή παραγωγής, που καλύπτει όλο το φάσμα κατασκευής των υδρορροών (χάλκινες, γαλβανιζέ και χρωματιστές υδρορροές με ηλεκτροστατική βαφή). Κατασκευάζουμε οι ίδιοι όλα τα εξαρτήματα και τα τμήματα των υδρορροών. Αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε όλη την διαδικασία παραγωγής. Έτσι είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε τις πιο συμφέρουσες τιμές για εσάς και τους πελάτες σας.

Για την πλήρη γκάμα εξαρτημάτων

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας συνοδεύονται από μία πλήρη γκάμα εξαρτημάτων, τα οποία διευκολύνουν την συναρμολόγηση και την τοποθέτηση των υδρορροών. Έτσι γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο από παραγγελίες που δεν φτάνουν ποτέ αλλά και έξοδα, αφού στην ΥΔΡΟΜΕΤ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωτικά ότι χρειάζεστε.

Για τις ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες μας

Οι χαμηλές τιμές, σε σχέση με την αξεπέραστη ποιότητα που προσφέρουμε, μας κάνουν μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου, ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε για εσάς μία ασφαλής επιλογή.

Για την άριστη εξυπηρέτηση και διαθεσιμότητα

Η εξυπηρέτησή μας ξεκινάει από την πρώτη στιγμή, δεν σταματάει όμως με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, ακόμα και μετά την εγκατάσταση. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τον τρόπο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε..